top of page

Greenpeas plukningsteam

ærter

Fair chance

Hos GreenPeas A/S er vi stolte af at give vores plukningsteam,  en chance for at få et job og skabe en bedre fremtid for sig selv.

Vi tror på, at alle fortjener en fair chance, uanset deres baggrund eller tidligere erfaring. Derfor har vi etableret dette program som bliver forfinet hvert år. 

små ærter

Færdigheder og udvikling

Vores program giver medarbejderen en chance for at lære nye færdigheder og få erfaring i et professionelt arbejdsmiljø. Vi vil være med til at kickstarte deres personlige rejse og give dem erfaring og midler, som kan bidrage til udvikling i både deres lokalsamfund og hos dem selv.

Vi tilbyder også træning og støtte, så vores medarbejdere kan udvikle deres færdigheder og kompetencer, og forbedre deres muligheder for at få et job i fremtiden – enten hos os igen, eller et andet sted.

Blue Skies
Image by Michelle Tresemer
Image by Anita Austvika

Inklusion og respekt

Vi er stolte af at have skabt et inkluderende arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere føler sig værdsat og respekteret uanset deres baggrund. Vi tror på, at diversitet er en styrke, og at vores medarbejdere med forskellige erfaringer og perspektiver bidrager til vores succes som virksomhed.

Vi har inklusion og social bevidsthed højt på vores dagsorden. 

bottom of page