top of page

CSR

Vi tror på, at vores CSR-aktiviteter er vigtige for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi er fast besluttet på at fortsætte med at gøre en positiv forskel i vores samfund og miljø.

Crop Field Aerial Shot

Samfund og miljø

Hos GreenPeas A/S tager vi vores ansvar som virksomhed alvorligt. Vi er dedikerede til at gøre en positiv forskel i vores samfund og miljø, gennem vores CSR-aktiviteter.

En af vores vigtigste CSR-aktiviteter er vores engagement i bæredygtigt landbrug. Vi arbejder tæt sammen med vores producenter og mark teams for at sikre, at alle landbrugsmetoder er fremadsynet. Vi har jævnligt folk på kurser og vi gør dette for at sikre, at vi også i fremtiden har gode forhold for dyrkning af afgrøder i Danmark. Derfor er vi Global GAP certificeret - i øvrigt blev vi det som de første i landet.

Blue Skies and Yellow Fields
Blue Skies and Yellow Fields

Fairness og menneskelig ansvarlighed

Vi er engageret i fair handel og arbejder yderligere for at sikre, at vores arbejdere  har ordnede arbejdsforhold. Derfor er vi Global GRASP certificeret – en sikkerhed for dig som forbruger af vores produkter, så du ved, at det du tager med hjem fra supermarkedet er produceret under ordentlige forhold.

Vores CSR-engagement strækker sig også til at reducere vores miljøpåvirkning, ved at reducere vores energiforbrug og CO2-udledning, samt at genanvende og genbruge vores emballage så meget som muligt. Derfor henviser vi også til at vores æsker, kasser og kartoner bliver genanvendt eller afskaffet ansvarligt. Yderligere er vores maskiner opstillet, så der er så lidt spild som muligt.

bottom of page